Sponsor

domingo, 14 de junio de 2015

CRÒNICA MINI OLIMPIADES POBLA DE VALLBONA 2015.


 

Arribava per fí l'última prova d'enguany 2015, els nostres peques culminaven així este exercici amb gran esforç.
Clar està que no és fàcil alçar-se un diumenge a les set del matí per a representar al nostre poble en unes mini olimpíades a nivell local, però els nostres atletes posen tota la carn al rostidor dilluns a dilluns i dijous a dijous i també ara diumenge a diumenge i no els importa matinar amb tal de passar una bona estona amb els seus compis i optar a més a tots els trofeus que els posen al seu abast. 
De nou,  gran representació d'este club en la Pobla de Vallbona, on després de la tempesta del dia anterior tot feia presagiar que les temperatures  serien altes però amb un marge de treva.
Resultat més que positiu i una altra vegada el nom de Vilamarxant sona constantment pels micros de l'organització. Segons en Prebenjamins, tercers en Benjamins i Alevins. Alguns dels nostres amb més de quatre medalles, or en fons, en 50 metres llisos, etc"

El Club vol agraïr-vos a tots, alumnes, papis i mamis per la gran representació d’enguany  en les competicions que hem participat . Volem convidar.vos a continuar participant de valent en les properes proves.



AMUNT MINI CAVS !!!!!!! 


enllaç fotos picasa 





Este proper dijous després de l'entrene, ens veiem tots en el berenar fi de
temporada 2014-2015 que tindrà lloc al bar Llavaor de Sergi, en el parc de les boles, on celebrarem tots este curs i repartirem els trofeus de la Lliga. No podeu faltar cap, vos ho passareu de repipó. Es prega confirmació als vostres entrenadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario